• koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
vrijdag, 09 juni 2017 14:49

scootmobieltraining

Dinsdag 30 mei zijn weer op pad geweest met de scootmobielers. Deze tocht werd georganiseerd door SWOL  i.s.m. de werkgroep Mantelzorg en het Rode Kruis.

Met een groep van 14 personen waarvan vele met scootmobiel, 1 duofiets en enkele bijrijders op de fiets en niet te vergeten onze bezemwagen gingen wij vanaf Kulturhus de Mozaïek via een kleine omweg richting Lemele.
Bij Natuurcamping De Lemeler Esch hadden wij pauze. Hier konden wij onder genot van een kop koffie\thee even gezellig bijpraten. Even leek het er op dat de weergoden nog niet met ons waren, maar na drie druppen was het droog en was de zon er weer. Na dat wij afscheid hadden genomen van Wilma en Tinus Ellenbroek ging de tocht terug langs de rand van de Lemelerberg. Bij het Zwembadlaantje nog even het brugje over om de verbouwing van het Natuurbad Heidepark te aanschouwen en de nodige jeugdherinneringen op te halen.  Voor de liefhebbers was nog een ijsje en daarna terug naar huis. Tot de volgende keer.

Meer in deze categorie: « Kerngezond Dalfsen