• wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
donderdag, 04 mei 2017 08:19

Slotdrive 1-5-2017

De slotdrive bridge die dinsdag 2 mei werd gehouden, betekende het einde van het bridgeseizoen 2016-2017. Bij binnenkomst stonden aantrekkelijke prijzen te lonken op de tafel.

Na een welkomstwoord door wedstrijdleider Gosse Enzerink, ging iedereen enthousiast van start. Op een enkele zucht na werd het doodstil en probeerde iedereen de concentratie vast te houden. Ondertussen werd rond gegaan met een hapje en een drankje. Voordat de uitslag van de avond bekend werd gemaakt, werd Rien de Greef bedankt voor zijn snelle digitale verwerking van de resultaten en Gosse Enzerink voor het voorbereidend werk van de bridgeavonden. De winnaars van deze avond waren Germi en Gosse, Martin en Roel en Katja en Riet. De uitslag van de eindstand van de competitie was: 1 Cobie en Rien de Greef, 2 Ina Morrenhof en Janny van Dam en 3 Martin v.d. Aa en Roel Kok. Cobie en Rien gingen met de beker naar huis en de andere twee paren kregen een medaille omgehangen voor het behaalde resultaat. Daarna werd er onder genot van een glaasje nog gezellig nagebabbeld in de Mozaïek. Het nieuwe seizoen gaat weer van start op dinsdagavond 12 september 2017 om 19.30 uur. Op dezelfde locatie. De slotdrive is volgend jaar gepland op 24 april