• handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
maandag, 10 april 2017 08:31

SWOL biljarters winnen biljartwedstrijd

Een dubbele wedstrijd vrijdagm (7 april) in de Mozaïek tegen de biljarters van ”De Kromme Bal” (DKB) werd een dubbele winst voor de Lemelerveldse biljarters van SWOL-Welzijn. Voor de middag werden zes van de acht wedstrijden winnend afgesloten. Een puntentotaal van 88 tegen 56 voor DKB. Na een heerlijk verzorgd diner in Brugstede werd het toch iets minder overheersend. Vijf van de acht partijen waren voor SWOL met een puntentotaal van 82 tegen 65. Het spel van Eli Sapuletta van DKB was een genot om te zien. Met een gemiddelde van 3,7 per beurt duurde zijn partijen dan ook wat langer, ondanks de door hem behaalde hoogste serie van 22 caramboles. Herman Bronsvoort, wedstrijdleider van DKB had voor aanvang van de wedstrijden zijn ploeg nog wel bijzonder aangeprezen, maar moest toch de felicitaties overbrengen aan Jan Zandman en Theo Wippert van de SWOL-ploeg. Voor herhaling is Nijverdal in het najaar aan de beurt om daar om bezoek te gaan.