• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
maandag, 27 maart 2017 09:30

Finale biljartcompetitie

Met nog 2 wedstrijdpunten achterstand op de biljartclub uit Mariënheem, gingen de biljarters van SWOL vrijdagmiddag vol goede moed de finalewedstrijd in de Mozaïek tegemoet. Toch was het Mariënheem die verder uit liep op SWOL en Nieuwleusen door 5 van de 6 wedstrijden te winnen. Alleen Jan Huijsmans wist zijn partij winnend af te sluiten. Na 7 jaar als eerste te zijn geëindigd, moesten de biljarters van SWOL nu de eer aan de biljarters van Mariënheem laten.  Mariënheem werd winnaar met 72 punten. Lemelerveld 2e met 64 punten en Nieuwleusen 3e met 44 punten. Martin Schutte van Mariënheem en Gerrit Wennemars van Nieuwleusen dankten wedstrijdleider Jan Zandman en Theo Wippert van SWOL-Welzijn voor de organisatie en hoopten op een mooi nieuw seizoen.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)