• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
maandag, 27 maart 2017 09:30

Finale biljartcompetitie

Met nog 2 wedstrijdpunten achterstand op de biljartclub uit Mariënheem, gingen de biljarters van SWOL vrijdagmiddag vol goede moed de finalewedstrijd in de Mozaïek tegemoet. Toch was het Mariënheem die verder uit liep op SWOL en Nieuwleusen door 5 van de 6 wedstrijden te winnen. Alleen Jan Huijsmans wist zijn partij winnend af te sluiten. Na 7 jaar als eerste te zijn geëindigd, moesten de biljarters van SWOL nu de eer aan de biljarters van Mariënheem laten.  Mariënheem werd winnaar met 72 punten. Lemelerveld 2e met 64 punten en Nieuwleusen 3e met 44 punten. Martin Schutte van Mariënheem en Gerrit Wennemars van Nieuwleusen dankten wedstrijdleider Jan Zandman en Theo Wippert van SWOL-Welzijn voor de organisatie en hoopten op een mooi nieuw seizoen.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)