• wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
maandag, 20 februari 2017 14:38

Wandelen 15 februari

Woensdag 15 februari hebben we heerlijk gewandeld op Landgoed Den Aalshorst. Je kunt zien dat er aandacht is besteed aan de hekpijlers en de mooie beukenlaan.

Huis "Den Aalshorst" is gebouwd in 1720 en is in het bezit van de familie van Dedem. Er staan 3 prachtige boerderijen op het landgoed op de monumentenlijst. Dat betekent dat de buitenkant hetzelfde moet blijven. Langs het veen heb je een watergang naar het parkje met mooie vijverpartijen en kronkelende paadjes. Het heet: "Het Engelse Werk". Er staan veel bijzondere bomen in het park, geïmporteerd uit het buitenland. De ijskelder is in gebruik als vleermuiskelder. Het was weer een mooie dag. Fijn gewandeld in een mooi landschap. De zon scheen heerlijk en er lag nog volop sneeuw. Wij hebben genoten.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)