• wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
maandag, 14 november 2016 12:24

Dag van de Mantelzorg

Ruim 60 mantelzorgers werden op 10 november ontvangen in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Hen werd een avondje-uit aangeboden.

Zij werden ontvangen met een kop koffie en een petit-four. Petronella “de schoonmaakster” zorgde met bezem en poetsdoek dat iedereen een opgeruimd karakter had. Na een openingswoord van Hennie Miedema en wethouder Von Martels ging iedereen op zoek naar zijn en haar workshop. Er was een gevarieerd aanbod van Shanty-zingen, Reiki, Tai-Chi, darten, blackjack, stoelmassage tot bloemschikken. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje en bij het weggaan kreeg iedereen een goed gevulde Goodybag overhandigd. De gezamenlijke werkgroepen mantelzorg uit de gemeente Dalfsen kijken terug op een geslaagde Dag van de Mantelzorg en hopen volgend jaar nog meer mantelzorgers te mogen verwelkomen. 

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)