• voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
maandag, 14 november 2016 12:24

Dag van de Mantelzorg

Ruim 60 mantelzorgers werden op 10 november ontvangen in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Hen werd een avondje-uit aangeboden.

Zij werden ontvangen met een kop koffie en een petit-four. Petronella “de schoonmaakster” zorgde met bezem en poetsdoek dat iedereen een opgeruimd karakter had. Na een openingswoord van Hennie Miedema en wethouder Von Martels ging iedereen op zoek naar zijn en haar workshop. Er was een gevarieerd aanbod van Shanty-zingen, Reiki, Tai-Chi, darten, blackjack, stoelmassage tot bloemschikken. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje en bij het weggaan kreeg iedereen een goed gevulde Goodybag overhandigd. De gezamenlijke werkgroepen mantelzorg uit de gemeente Dalfsen kijken terug op een geslaagde Dag van de Mantelzorg en hopen volgend jaar nog meer mantelzorgers te mogen verwelkomen. 

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)