• voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
donderdag, 10 november 2016 14:31

Uitn. vanuit vrijwilligerspunt

Onderstaand een brief van het vrijwilligerssteunpunt voor alle vrijwilligers die in de gemeente Dalfsen actief zijn.

 

Geachte heer / mevrouw,

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen nodigt alle vrijwilligers van de gemeente Dalfsen uit voor een 


Vrijwilligers-Dankjewel-Avond..

Op: woensdagavond 7 december 2016
Tijdstip: 19.30 uur tot 22.30 uur
Plaats: Trefkoele+ te Dalfsen


Als blijk van waardering voor de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers die in de gemeente Dalfsen actief zijn, organiseren we een gezellige avond. Op deze manier willen we iedereen bedanken die zich belangeloos en enthousiast inzet voor een vereniging of organisatie.

Tijdens deze avond kunt u van meerdere muziekoptredens genieten, is er een dialect verhalenvertelster en laat de Historische Kring een presentatie zien. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje.

Omdat wij iedereen willen bereiken en uitnodigingen, verzoeken wij u deze uitnodiging door te sturen naar alle vrijwilligers die, op wat voor manier dan ook, binnen uw organisatie actief zijn.

Ter voorbereiding op deze avond willen wij, bij benadering, weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Daarom vragen wij van u, vóór 3 december, een opgave van het aantal vrijwilligers die namens uw organisatie deze avond komen bezoeken. 

Graag ontvangen we deze reactie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u allen te mogen begroeten.


Met vriendelijke groet,
Ivonne Saueressig en Marleen Schömaker,
Medewerkers vrijwilligerspunt