• Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
donderdag, 20 oktober 2016 09:55

Werkeren-3 winnaar koersbal

Met een minimum van 1 meer gewonnen paarwedstrijd wist het team van mevrouw Zegeling het provinciaal koersbaltoernooi te winnen.

Tweede werd het team van de heer J. Lubberink van Dante 1 uit Ommen. De derde plaats was voor het team van mevrouw L. Nieuweboer van de Stins 1 uit Westenholte. Alle drie teams hadden alle wedstrijden gewonnen, dus evenveel wedstrijdpunten, maar het verschil zat in de onderlinge detailpunten. De winnaar mocht dan ook de nieuw beschikbare wisselbeker Troefkoele+ Dalfsen uit handen van wethouder Maurits van Martels van de gemeente Dalfsen in ontvangst nemen. Nieuw was de aanmoedigingsprijs. Deze werd uitgereikt aan het team van de heer H. de Vrede van de Dollard uit Enschede. Met twee andere partijen wisten zij geen enkele wedstrijd te winnen. Scheidsrechter Gerd van de Zwaluw moest een aantal keren in actie komen voor uitleg van de spelregels. Het ging tenslotte wel om de punten. Dit keer hoefde de EHBO niet in actie te komen. De jongste deelnemer van 29 jaar kwam uit Zwolle, de oudste van 95 jaar ui Bathmen en de gemiddelde leeftijd van de 322 spelers bedroeg 76 jaar. Volgend jaar wordt het toernooi voor de 25e keer georganiseerd. Hopelijk kunnen dan meer teams aan het toernooi deelnemen. Er is nog ruimte over voor een extra poule.