• gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
donderdag, 20 oktober 2016 08:24

Koersbalteams de Mozaïekrollers

De twee deelnemende koersbalteams van SWOL eindigden dinsdag 18 oktober dit keer in de middenmoot. Team de Mozaïekrollers-1,

vorig jaar nog winnaar in de prestatieve categorie, kwam nu niet verder dan een 30e plaats. Het tweede team eindigde op de 39e plaats van de 48 deelnemers. Winnaar van het provinciaal Koersbaltoernooi (PKO-2016) werd het team Werkeren 3 uit Zwolle. Zij kregen uit handen van wethouder Maurits von Martels een nieuwe wisselbeker. Deze was beschikbaar gesteld door kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. Daar werd het voor de 14e keer georganiseerd door een werkgroep met o.a. leden van de Mozaïekrollers.