• gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
donderdag, 20 oktober 2016 08:24

Koersbalteams de Mozaïekrollers

De twee deelnemende koersbalteams van SWOL eindigden dinsdag 18 oktober dit keer in de middenmoot. Team de Mozaïekrollers-1,

vorig jaar nog winnaar in de prestatieve categorie, kwam nu niet verder dan een 30e plaats. Het tweede team eindigde op de 39e plaats van de 48 deelnemers. Winnaar van het provinciaal Koersbaltoernooi (PKO-2016) werd het team Werkeren 3 uit Zwolle. Zij kregen uit handen van wethouder Maurits von Martels een nieuwe wisselbeker. Deze was beschikbaar gesteld door kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. Daar werd het voor de 14e keer georganiseerd door een werkgroep met o.a. leden van de Mozaïekrollers.