• tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
maandag, 17 oktober 2016 07:43

Vacature Mantelzorgmakelaar

De samenwerkende Welzijnsorganisaties in de gemeente Dalfsen hebben een vacature voor
Mantelzorgmakelaar
Wat ga je doen als mantelzorgmakelaar?
Als mantelzorgmakelaar leg je de verbinding tussen verschillende beleidsterreinen en onderhoud je dit netwerk. Je draagt zorg voor het op de kaart zetten van mantelzorg en geeft bekendheid aan dit thema. Je onderhoudt, overstijgend, contact met ondernemers, organisaties en lokale besturen rondom het thema mantelzorg. Verder draag je zorg voor innovatie op dit gebied en ken je de relevante wet- en regelgeving. Je spoort witte vlekken op en ontwikkelt diensten passend bij de behoefte. Daarnaast geef je samen met de mantelzorgconsulent invulling aan het Uitvoeringsplan Mantelzorgondersteuning. Je werkt hierbij nauw samen met je collega welzijnswerkers en draagt bij aan het resultaat van het gehele team en/of samenwerkingspartners.

Welke kwaliteiten vinden wij belangrijk?
•    HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring; Bachelor Social Work aangevuld met de opleiding Mantelzorgmakelaar is een pré.
•    Ervaring en affiniteit met het werken met mantelzorgers.
•    Sociaal, communicatieve en schriftelijke vaardigheden voor het onderhouden van contacten met individuen, groepen, overheden en instellingen.  
•    Vaardigheden in het geven van advies en voorlichting aan individuen en groepen over vraagstukken die betrekking hebben op mantelzorgondersteuning.  
•    Kennis van maatschappelijke ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein en het signaleren van actuele ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied, zowel theoretisch als praktisch.  
•    Kennis van wet- en regelgeving omtrent mantelzorg.
•    Vaardigheden voor het onderzoeken en ontwikkelen van mogelijkheden rondom respijtzorg en Mantelzorg & Arbeid in de gemeente Dalfsen.
Wat bieden wij?
Als mantelzorgmakelaar krijg je een boeiende en veelzijdige functie in een prettige, dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Je wordt onderdeel van het Welzijnsteam in de gemeente Dalfsen.
Wij bieden een tijdelijke functie voor 24 uur per week voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring ontvang je een salaris conform de cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening functieschaal SCW3. 

Solliciteren
Is jouw interesse in deze functie gewekt? Reageer dan uiterlijk vóór 1 november door jouw curriculum vitae en motivatiebrief te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De gesprekken vinden plaats op maandag 7 november 2016.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Irma Hegeman van
SWOL, coördinator Welzijn Lemelerveld via telefoonnummer 0572-372882 of 06-19218070.