• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
donderdag, 13 oktober 2016 12:05

Wandelen 12-10-2016

Woensdag 12 oktober werd er gewandeld in de Duursche Waarden bij Den Nul. Er staat daar een mooi nieuw bezoekerscentrum. Vervolgens werd langs een nevengeul gelopen richting de oude steenfabriek. Als u goed kijkt naar de foto's ziet u in de toren een mooie torenvalk. In de Duursche Waard zie je veel ganzen en vogels. Dat komt omdat er zoveel zaden zijn van de meidoorn, sleedoorn en vlier. Ook vind je in de Duursche Waard veel populieren, elzen en wilgen, maar deze bomen hebben geen mooie kleuren. De bodem is van klei en dat zorgt ervoor dat 's winters het gebied erg glibberig is.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)