• tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
donderdag, 13 oktober 2016 12:05

Wandelen 12-10-2016

Woensdag 12 oktober werd er gewandeld in de Duursche Waarden bij Den Nul. Er staat daar een mooi nieuw bezoekerscentrum. Vervolgens werd langs een nevengeul gelopen richting de oude steenfabriek. Als u goed kijkt naar de foto's ziet u in de toren een mooie torenvalk. In de Duursche Waard zie je veel ganzen en vogels. Dat komt omdat er zoveel zaden zijn van de meidoorn, sleedoorn en vlier. Ook vind je in de Duursche Waard veel populieren, elzen en wilgen, maar deze bomen hebben geen mooie kleuren. De bodem is van klei en dat zorgt ervoor dat 's winters het gebied erg glibberig is.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)