• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
donderdag, 13 oktober 2016 11:56

Buurtpreventie en Watsapp

Gisteren was de eerste avond over buurtpreventie. Ronny Langenkamp had een mooie presentatie in elkaar gezet en vertelde helder wat buurtpreventie inhoudt. Daarna kon men vragen stellen aan de wijkagent Tuncay Yarlugbas.Een leerzame avond. Wilt u toch meer weten over de onderwerp, dinsdag volgt er een "herkansing". U bent dan welkom vanaf 14.30 uur om te luisteren hoe u Watsapp kunt downloaden, hoe u zich aan moet melden bij Sukerbiet en het vervolgtraject. Daarna start de buurtpreventie. Ilse Schoorlemmer geeft dan uitleg over de buurtpreventie.  en vervolgens zal de wijkagent weer uw vragen beantwoorden.