• voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
donderdag, 13 oktober 2016 10:02

Digid succes

De deelnemers aan de cursus DigiSterker waren zeer enthousiast. Er werd op een rustige manier door een medewerker van de bibliotheek vertelt over wat de DigiD inhoudt. Er met elkaar over praten, geeft vaak al meer vertrouwen. Dat is natuurlijk een goede zaak. Het digitale tijdperk is niet meer te stoppen en ook senioren moeten er steeds meer aan geloven. In het kader van zelfredzaamheid is dit een stapje dichterbij om zo lang mogelijk zelfstandig je zaken te kunnen regelen. Mocht u denken, dit is ook wel iets voor mij. Belt u dan met SWOL, 0572-372882 of kom langs op kantoor, Kroonplein 66. U mag zich ook aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Bij voldoende deelname kunnen we in overleg dit jaar nog een nieuwe cursus starten en anders direct begin volgend jaar.