• wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
donderdag, 13 oktober 2016 10:02

Digid succes

De deelnemers aan de cursus DigiSterker waren zeer enthousiast. Er werd op een rustige manier door een medewerker van de bibliotheek vertelt over wat de DigiD inhoudt. Er met elkaar over praten, geeft vaak al meer vertrouwen. Dat is natuurlijk een goede zaak. Het digitale tijdperk is niet meer te stoppen en ook senioren moeten er steeds meer aan geloven. In het kader van zelfredzaamheid is dit een stapje dichterbij om zo lang mogelijk zelfstandig je zaken te kunnen regelen. Mocht u denken, dit is ook wel iets voor mij. Belt u dan met SWOL, 0572-372882 of kom langs op kantoor, Kroonplein 66. U mag zich ook aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Bij voldoende deelname kunnen we in overleg dit jaar nog een nieuwe cursus starten en anders direct begin volgend jaar.