• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
maandag, 26 september 2016 12:12

Clubkampioenschap Jeu de Boule

Donderdagmiddag 22 september werd er onder stralende weersomstandigheden gestreden om de RABO-wisselbokaal. In totaal werden er 3 rondes gespeeld,

waarbij de spelers goed aan elkaar waren gewaagd. 4 spelers hebben alles gewonnen; 3 x 2 is 6 wedstrijd punten. Dan gaat het om het +saldo. Tussen de nummers 1 en 2 was maar één punt verschil. Als eerste eindigde Diny van der Sligte met een +saldo van 22. Tweede werd Annie Grootenhuis met een +saldo van 21. Een gedeelde 3e plaats was voor Martha Velthuis en Antoon Hondeveld.Diny mag zich een jaar lang de clubkampioen van 2016 noemen.  Ze heeft de wisselbokaal in ontvangst genomen.