• handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
donderdag, 15 september 2016 08:05

Jaarvergadering biljarters SWOL

Donderdagavond 10 september  waren de biljarters van SWOL bijeen om het seizoen 2015-2016 af te sluiten en afspraken te maken voor het nieuwe seizoen.


De competitie met Mariënheem en Nieuwleusen is weer in het voordeel van SWOL met 44 punten beslist. Tweede werd Nieuwleusen met 41 punten en derde Mariënheem met 35 punten. Ook de uitwisseling met Zwolle en Nijverdal waren weer gezellig en de afspraken voor het nieuwe seizoen worden binnenkort weer gemaakt.
Spannend werd het toen competitieleider Libre Hans Bouwhuis de uitslag van de onderlinge competitie volgens het Belgische puntensysteem bekend ging maken. Winnaar is Herman Huisman met 367 punten. Goede tweede is Henk Antonissen met 365 punten en derde Bennie Reimink met 360 punten. De hoogste serie werd gemaakt door Bennie Reimink met 33 caramboles en de kortste partij speelde Riny Bouwmeester in 10 beurten.
Hierna maakte Jan Zandman bekend dat de bandstootcompetitie is gewonnen door Bart Platje met 189 punten. Tweede werd Bennie Reimink met 185 punten en Harry Jansen met 177 punten.
Vervolgens werden de bekers uitgereikt  waarna, onder het genot van een hapje en een drankje, het jaarlijkse potspel werd gespeeld. De wisselbeker die hiervoor beschikbaar is gesteld door T&F-reclame werd in de spannende finale tussen Harry Jansen en Bennie Reimink gewonnen door laatstgenoemde.
Op 24 september start de nieuwe libre-competitie. Nieuwe spelers, maar ook kijkers, zijn welkom tijdens de wekelijkse speelmomenten op maandag- en donderdagavond en dinsdag-  en donderdagochtend.  Voor meer informatie kunt u bellen met de coördinator Riny Bouwmeester, telefoon: 0572-372839

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)