• voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
maandag, 12 september 2016 08:57

Winnaar GKT

De laatste wedstrijd verliezen met 17-2 van de uiteindelijke nummer twee van het toernooi en dan toch winnaar worden. Dat overkwam het koersbalteam ‘De Mozaïekrollers’ van Wim Baarslag uit Lemelerveld. Drie teams eindigden met een gelijk aantal van acht wedstrijdpunten. Door één paarwedstrijd meer gewonnen te hebben dan het koersteam Rolmoppen uit Dalfsen, werd het winnaar. Het tweede team van Hoonhorst werd derde. Dit jaar werd het team uit Oudleusen door omstandigheden waargenomen door een team uit Westenholte zonder in de prijzen te delen. Wethouder Ruud van Leeuwen van de gemeente Dalfsen die de bekers uitreikte, kon de grote gemeentelijke wisselbokaal dan ook aan een blije teamcaptain overhandigen. Het was een pittige en spannende middag, zo sloot wedstrijdleider Antoon Sibelt uit Lemelerveld het toernooi in Trefkoele+ af. Pittig en spannend ook omdat tot tweemaal toe een wedstrijd deels onderbroken werd doordat aan twee spelers eerste hulp verleend moest worden. Omdat het team uit Lemelerveld het toernooi gewonnen heeft, wordt volgend jaar het toernooi in Lemelerveld gehouden.