• Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
vrijdag, 19 augustus 2016 06:46

Aanmelden nieuw bridgeseizoen

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en daarom we willen graag vóór uiterlijk 1 september a.s. weten of we weer op jullie kunnen rekenen.
Wilt u dit dan doorgeven aan: Gosse Enzerink, tel. 0572-371985, Kerkstraat 13, 8151 AR Lemelerveld.  E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder willen we graag weten van de mensen die de beginnerscursus volgden, of zij mee gaan doen met de drive. Het is zeer leerzaam; er wordt niet met het mes op tafel gespeeld; u wordt geholpen als u het even niet meer weet en het is ook nog heel gezellig. De kosten zijn vanaf 1 januari 2016 € 18,00 per jaar. Dit wordt automatisch door SWOL geïncasseerd.

Als u meedoet dan willen wij graag weten:
•    met wie gaat u spelen?
•    gaat u akkoord met automatische incasso?
•    uw bankrekeningnummer
•    uw e-mail adres voor zover niet bekend
  
Het seizoen start op 13 september om 19.30 uur. Graag iets eerder aanwezig zijn.

Verdere data: 27/9, 11/10, 25/10, 8/11, 22/11, 6/12, 20/12 (tevens kerstdrive!); in 2017: 10/1, 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4; slotdrive op 2 mei 2017.

De afmeldingen willen we ook dit seizoen als volgt regelen. U dient zelf te zorgen voor een vervanger binnen de club. Er ligt een agenda. Verhindering noteert u op de rechter bladzijde. Als uw partner wèl kan spelen is het de bedoeling dat hij/zij beschikbaar is. Dat noteert u dan links bij de juiste datum. Zijn er meerdere afmeldingen, dus ook meerdere singles, noteer dan ook links met wie u gaat spelen.  Lukt dat helemaal niet, neem dan contact op met Gosse, uiterlijk maandagavond vóór 18.00 uur.
Op dinsdagmiddag worden de loopbriefjes uitgedraaid. Wordt er na maandagavond plotseling afgebeld, dan is de kans groot, dat er een stilzit is. En dat is nooit leuk.

De uitslag wordt in de computer zeer snel berekend en medegedeeld. Ook krijgt u na iedere speelavond dezelfde avond nog de uitslag per mail toegestuurd. Een half uur na afloop van de drive wordt de bar gesloten. U kunt dus nog een drankje bestellen en gezellig even napraten. Vanaf 23.00 uur mag er echter geen alcohol worden geschonken.

Het is voor een vlotte organisatie belangrijk dat u vóór 1 september reageert.
Dit geldt ook voor de 'oude' leden! Daarom: alvast bedankt voor uw snelle reactie!
En…wilt u tegelijkertijd laten weten of u op 13 september aanwezig bent?!
Tot ziens!  Met een hartelijke groet, bridgecommissie SWOL (Cobie, Rien, Gosse)