• gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
donderdag, 18 augustus 2016 14:39

Aankondiging fietsen 30-8

Voor de 4e fietstocht van dit seizoen is er een mooie route uitgezet richting Marle/Hellendoorn. Zoals gebruikelijk fietsen we altijd de laatste woensdag van de maand.

Dit keer is dat dus woensdag 31 augustus a.s. Aanvang en start: vanaf 13.30 uur bij Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Kosten: € 1,- voor de organisatie. Onderweg is de koffiestop bij landgoed Schuilenburg. Hier kunt u tegen betaling koffiedrinken en voor de liefhebbers is er gebak of krentenwegge. Voor inlichtingen en/of opgave kunt u bellen met het kantoor van SWOL, tel. 0572-372882 of kom even langs op kantoor, Kroonplein 66. Ook zijn campinggasten natuurlijk van harte welkom.