• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
maandag, 01 augustus 2016 09:46

Riky Hesse overleden

Zaterdag 30 juli bereikte ons het droevige bericht dat Riky Hesse is overleden.Riky en SWOL waren onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vele jaren heeft zij zich ingezet op kantoor en als secretaris van het bestuur. Daarna als vrijwilliger voor diverse activiteiten van SWOL. Hiervoor is zij ook koninklijk onderscheiden. Dit meemaken was één van de mooiste dagen in haar leven. Helaas is verdriet haar niet gespaard gebleven. Het overlijden van haar 2 zoons waren de diepe dalen in haar leven. Riky, sinds dat je te horen kreeg dat je ongeneeslijk ziek was, was je strijdbaar maar wist dat het een verloren zaak zou worden. Je betrokkenheid zullen we missen.
Wij wensen Harrie, kinderen en kleinkinderen veel sterkte.
Rust zacht.
Bestuur en medewerkers SWOL