• gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
maandag, 01 augustus 2016 09:46

Riky Hesse overleden

Zaterdag 30 juli bereikte ons het droevige bericht dat Riky Hesse is overleden.Riky en SWOL waren onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vele jaren heeft zij zich ingezet op kantoor en als secretaris van het bestuur. Daarna als vrijwilliger voor diverse activiteiten van SWOL. Hiervoor is zij ook koninklijk onderscheiden. Dit meemaken was één van de mooiste dagen in haar leven. Helaas is verdriet haar niet gespaard gebleven. Het overlijden van haar 2 zoons waren de diepe dalen in haar leven. Riky, sinds dat je te horen kreeg dat je ongeneeslijk ziek was, was je strijdbaar maar wist dat het een verloren zaak zou worden. Je betrokkenheid zullen we missen.
Wij wensen Harrie, kinderen en kleinkinderen veel sterkte.
Rust zacht.
Bestuur en medewerkers SWOL