• tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
donderdag, 21 juli 2016 11:50

Aankondiging fietsen 27 juli a.s.

Voor de 3e fietstocht van dit seizoen is er een mooie route uitgezet richting Heino. Zoals gebruikelijk fietsen we altijd de laatste woensdag van de maand. Dit keer is dat dus woensdag 27 juli a.s. Aanvang en start: vanaf 13.30 uur bij Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Kosten: € 1,- voor de organisatie. Onderweg is de koffiestop bij de ecologische boerderij Overesch. Hier kunt u tegen betaling koffiedrinken en iets lekkers kopen voor bij de koffie in de winkel die bij de boerderij hoort. Voor inlichtingen en/of opgave kunt u bellen met het kantoor van SWOL, tel. 0572-372882 of kom even langs op kantoor, Kroonplein 66. Ook zijn campinggasten natuurlijk van harte welkom.