• tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
donderdag, 21 juli 2016 11:50

Aankondiging fietsen 27 juli a.s.

Voor de 3e fietstocht van dit seizoen is er een mooie route uitgezet richting Heino. Zoals gebruikelijk fietsen we altijd de laatste woensdag van de maand. Dit keer is dat dus woensdag 27 juli a.s. Aanvang en start: vanaf 13.30 uur bij Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Kosten: € 1,- voor de organisatie. Onderweg is de koffiestop bij de ecologische boerderij Overesch. Hier kunt u tegen betaling koffiedrinken en iets lekkers kopen voor bij de koffie in de winkel die bij de boerderij hoort. Voor inlichtingen en/of opgave kunt u bellen met het kantoor van SWOL, tel. 0572-372882 of kom even langs op kantoor, Kroonplein 66. Ook zijn campinggasten natuurlijk van harte welkom.