• Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
maandag, 11 juli 2016 11:56

Dorpentoernooi Jeu de Boules

Donderdag 7 juli was er een dorpen toernooi op het raboules veld. Dalfsen en Oudleusen kwamen op bezoek. Na 3 partijen kon de balans worden opgemaakt.

De beste van ieder dorp ontving een prijs.
De eerste prijs werd gewonnen door Gholan Rasoul van boulle '88 uit Dalfsen met 6 wedstrijdpunten, 39  vóór en 16 tegen en dat gaf een +saldo van 23.
De tweede prijs werd gewonnen door Antoon Hondeveld uit Lemelerveld. Ook hij had 6 wedstrijdpunten, 39 vóór en 26 tegen en dat gaf een +saldo van 13.
De prijs voor Oudleusen ging naar Henk Baarslag, ook hij had 6 wedstrijdpunten, 39  vóór en 27 tegen met een +saldo van 12.
Onder de stralende zon werd nog even nagenoten van een drankje en een hapje. Het was een gezellige middag. Op donderdag middag 4 augustus om 13.30 uur in de feestweek is het sukerbietentoernooi op het feestterrein waar iedere Lemelervelder aan mee mag doen.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)