• koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
vrijdag, 03 juni 2016 06:58

Scootmobieltocht

Op 31 mei 2016 was het de eerste middag dat er dit voorjaar een scootmobieltocht werd gehouden in Lemelerveld. 5 scootmobielrijders en 1 fietser namen deel.

Onder begeleiding van leden van de werkgroep mantelzorg ging men op weg. De koffie werd genuttigd bij restaurant de Vechtdalkok met een heerlijk stuk appeltaart. De koffie werd aangeboden door het Rode Kruis. Het weer was uitmuntend en zo kon men genieten van het buitenrijden in de natuur. Om even over vier kwamen alle rijders weer aan bij Kulturhus de Mozaïek. Voor eind augustus staat er nog weer een tocht op het programma en het zou fijn zijn als er nog meer mensen zouden meerijden, maar desalniettemin viel deze tocht goed in de smaak.