• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...
 • wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
dinsdag, 10 mei 2016 11:46

Alzheimer café 23-5

U wordt hierbij van harte uitgenodigd voor het Alzheimer Café Dalfsen op maandagavond 23 mei 2016. Deze wordt gehouden in Brasserie “De Zeven Deugden”, Prinsenstraat  2 in Dalfsen.
De film ’Still Alice’ zal worden vertoond. Een aangrijpend verhaal over een jonge vrouw met een bijzondere vorm van dementie. Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar. De film  begint om 19.20 uur. Algemene informatie is aanwezig op onze foldertafel. Wij hopen op uw komst.

Het Alzheimercafé is een initiatief van verschillende organisaties uit de gemeente Dalfsen; de Lokale Werkgroepen Mantelzorg gemeente Dalfsen, Carinova Steunpunt Mantelzorg , Stichting Vrijwillige Thuiszorg, de gemeente Dalfsen en de Zorgcentra Rosengaerde, de Hulstkampen en Brugstede. Ook Alzheimer Nederland ondersteunt de avond door o.a. het beschikbaar stellen van foldermateriaal

Met vriendelijke groet,
Namens de gespreksleiders van de avonden,

Lucia Wolters, Stichting Vrijwillige Thuiszorg Tel. 0548 638830
Henny Miedema-Flierman, Carinova Mantelzorgondersteuning. Tel. 0570 518185