• handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
maandag, 02 mei 2016 12:25

Receptie Antoon Sibelt

Vrijdag 29 april 2016. Een memorabele dag voor SWOL, maar ook zeker voor Antoon Sibelt. In 1997 lid geworden van het bestuur van SWOL en sinds 1998 voorzitter. 

Het is goed zo, waren de woorden van Antoon, maar iets opgeven wat je erg graag doet en nog meer dan dat, dat doet wel even pijn. Dat de inwoners van Lemelerveld zijn werk waardeerden, en dan met name de ouderen,  kwam vrijdagmiddag tot uiting. Meer dan 120 mensen kwamen hem de hand schudden. Vele bloemen, cadeaus en kaarten werden hem en zijn vrouw Diny overhandigd. Mooie woorden van dank werden gesproken door Daatje Bergman, lid van het bestuur en Ilse Schoorlemmer namens Kulturhus de Mozaïek. Riky Hesse las een prachtig, zelfgemaakt gedicht voor waarbij Antoon af en toe op de korrel werd genomen. Alle dank aan de gastdames en gastheer want zij zorgden ervoor dat iedereen werd voorzien van een kop koffie met iets lekkers, een hapje en een drankje. Het werd een gezellige middag, waarop Antoon tevreden kan terugkijken. Dit verwoordde hij ook in zijn dankwoord. Antoon, alle goeds bij al wat je doet.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)