• gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
donderdag, 07 april 2016 06:59

18 april Alzheimer Café in L'veld

U wordt hierbij van harte uitgenodigd voor het Alzheimer Café in Lemelerveld op maandagavond 18 april 2016. Deze wordt gehouden in het Kulturhus ‘De Mozaiek’, Kroonplein 58 in Lemelerveld.

Het thema voor de avond is: ”De kracht van muziek”
Het koor ‘Oud Goud’ komt zingen en een muziektherapeut vertelt over deze uniek vorm van therapie.

Het Alzheimercafé is een initiatief van verschillende organisaties uit de gemeente Dalfsen; de Lokale  Werkgroepen Mantelzorg gemeente Dalfsen, Carinova Steunpunt Mantelzorg , Stichting Vrijwillige Thuiszorg,  de gemeente Dalfsen en  de Zorgcentra Rosengaerde, de Hulstkampen en Brugstede. Ook Alzheimer Nederland ondersteunt de avond door o.a. het beschikbaar stellen van foldermateriaal.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar. Het programma begint om 19.30 uur.
Algemene informatie is aanwezig op onze foldertafel. Wij hopen op uw komst.

Met vriendelijke groet,
Namens de gespreksleiders van de avonden,

Lucia Wolters, Stichting Vrijwillige Thuiszorg Tel. 0548 638830
Henny Miedema-Flierman, Carinova Mantelzorgondersteuning. Tel. 0570 518185