• wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
dinsdag, 29 maart 2016 06:49

Biljarters SWOL kampioen

De biljarters van SWOL konden zich na de laatste partij definitief tot winnaar uitroepen van de competitie 2015-2016 met Mariënheem en Nieuwleusen. Voor aanvang van de finale wedstrijd werden de spelregels nog even uitgelegd door de wedstrijdleiders Theo Wippert en Jan Zandman. Uiteindelijk hebben alle drie teams elk twee wedstrijden gewonnen. SWOL stond voor aanvang maar één punt voor op Mariënheem. Tijdens de finalewedstrijden liep de voorsprong op tot vier punten. Met nog één wedstrijd te spelen was dit verschil teruggelopen naar twee punten. Een gelijke stand had gekund, maar Herman Hulsman wist de laatste wedstrijd te winnen waardoor het verschil uiteindelijk drie punten werd. Verrassend was het bezoek van een aantal bewoners van Brugstede met enkele begeleiders. Zij konden ook genieten van een kop koffie /thee dat hen werd aangeboden.

Foto gallerij


(klik op foto voor diashow)