• gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
dinsdag, 29 maart 2016 06:41

Scootmobieltraining

Voor alle scootmobielrijders in de gemeente Dalfsen organiseert Landstede Welzijn, in nauwe samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld,

Veilig Verkeer Nederland, afd. Dalfsen de ouderenbonden en Platform Gehandicapten weer de jaarlijkse gratis scootmobieltraining om u te informeren over de actuele verkeersregels en te oefenen op een uitgezet parcours waarbij lastige obstakels, onder deskundige begeleiding genomen kunnen worden. Vooral mensen die wat angstig zijn om met de scootmobiel aan het verkeer deel te nemen, wordt aangeraden om deel te nemen aan deze training.
Deze training bestaat uit een theorieles op woensdag 18 mei ’s morgens om 10.00 uur in de Panoramazaal (eerste verdieping) van de Trefkoele+  te Dalfsen. Tijdens de theorieles worden de huidige verkeersregels, met illustratie van een fotopresentatie, met u doorgenomen.
De praktijkles is een week later op woensdag 25 mei ook om 09.30 uur en bij voldoende aanmelding ook om 13.30 uur.
Het is een waardevolle jaarlijkse training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Taxivervoer voor u en uw scootmobiel, van en naar de Trefkoele+, zal indien nodig geregeld worden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de organisatie.    
U moet zich wel aanmelden voor deelname aan de training. Dit kan tot 22 april 2016 bij Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld, tel.: 0572-372882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.