• gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • voorlichting
  voorlichting Een belangrijk taak van Welzijn Ouderen Lemelerveld is het geven van voorlichting aan ouderen.
  Lees meer...

Zwemmen

Onder het motto "Zwemmen is gezond" wordt door een grote groep ouderen wekelijks gezwommen in het extra verwarmde zwembad "de Carrousel" in Ommen. Bij aanvang kunt u eerst meedoen met aquajogging om de spieren los te krijgen. Daarna kunt u vrij zwemmen. Hebt u zin om wat meer lichamelijk actief te worden of moet u op doktersadvies wat meer beweging hebben, dan is zwemmen een goede activiteit.

Deelname

Na aanmelding krijgt u het verzoek eenmalig een machtiging voor een automatische incasso te ondertekenen. U ontvangt dan een deelnemerskaart. Bij de deelnemerskaart ontvangt u nog een brief met algemene instructies. Deze kaart is strikt persoonlijk en moet u tonen bij de ingang van het zwembad of aan de contactpersoon van SWOL. U wordt door een chauffeur van huis opgehaald en teruggebracht of misschien bent u zelf wel bereid om enkele deelnemers mee te nemen. Hiervoor ontvangt u dan een vergoeding van € 0,24 per kilometer.

Tijd

Iedere dinsdagmorgen van 10.30 uur tot 11.15 uur van september tot en met juni. In de maanden juli en augustus wordt niet gezwommen.

Contactpersoon

Stichting Welzijn Lemelerveld. tel: 0572-372882

Contributie/kosten

De deelname bedraagt € 18,00 per persoon per maand. Dit bedrag is inclusief vervoer. 

Meer in deze categorie: Zangkoor »