• handwerken
  handwerken Borduren, breien, haken zijn favoriet met prachtige resultaten. Als u niet van handwerken houdt is er gelegenheid om te rummikub te spelen.
  Lees meer...
 • koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...

Zangkoor

Onder het motto "Zingen is leuk" biedt het gemengd koor u de gelegenheid om aan ontspanning en sociale contacten te doen (participatie), gecombineerd met wekelijkse stemoefeningen. Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. De liederen worden vaak meerstemmig gezongen. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard. Na afloop wordt er gezellig koffie gedronken. Eenmaal per jaar wordt deelgenomen aan een groot zangconcours in Gorssel en aan de zangersdagen in Oudleusen en Vroomshoop. Jaarlijks wordt in een aantal verzorgingshuizen gezongen. Ook bij jubilea van de leden geeft het koor acte de présence.

Tijd

Elke vrijdagmorgen, behalve de zomervakantie, van 9.30 uur tot 10.30 uur

Contactpersoon

Dhr. G. Schoorlemmer, telefoon 0572 - 850428

B.g.g. mevrouw J. Hartman-Boerma, telefoon 0572 - 391989

Contributie/kosten

De deelname bedraagt € 9,00 per persoon per maand. Dit wordt geregeld via een automatische incasso. 

 

Meer in deze categorie: « Zwemmen Wandelen »