• zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...
 • wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...

Zangkoor

Onder het motto "Zingen is leuk" biedt het gemengd koor u de gelegenheid om aan ontspanning en sociale contacten te doen (participatie), gecombineerd met wekelijkse stemoefeningen. Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. De liederen worden vaak meerstemmig gezongen. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard. Na afloop wordt er gezellig koffie gedronken. Eenmaal per jaar wordt deelgenomen aan een groot zangconcours in Gorssel en aan de zangersdagen in Oudleusen en Vroomshoop. Jaarlijks wordt in een aantal verzorgingshuizen gezongen. Ook bij jubilea van de leden geeft het koor acte de présence.

Tijd

Elke vrijdagmorgen, behalve de zomervakantie, van 9.30 uur tot 10.30 uur

Contactpersoon

Dhr. G. Schoorlemmer, telefoon 0572 - 850428

B.g.g. mevrouw J. Hartman-Boerma, telefoon 0572 - 391989

Contributie/kosten

De deelname bedraagt € 9,00 per persoon per maand. Dit wordt geregeld via een automatische incasso. 

 

Meer in deze categorie: « Zwemmen Wandelen »