• wandelen
  wandelen Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • tai-chi
  tai-chi Tai Chi is een bewegingsleer die van oorsprong uit China komt. Het kenmerkt zich door rustige en langzame bewegingen. De sport is zeker toegankelijk voor 55-plussers.
  Lees meer...

Wandelen

altEr wordt gewandeld in prachtige natuurgebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel. Tenminste 1 x per maand begeleidt een gediplomeerd IVN-gids de wandeling en wordt er extra aandacht besteed aan de natuur en omgeving. Bij slechte weersomstandigheden gaat de tocht niet door. Als u zich opgegeven hebt, wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. De wandelingen duren van 1½ tot maximaal 2 uur. De lengte is moeilijk te bepalen. De routes zonder gids worden door de werkgroep Wandelen uitgezet en van te voren gewandeld. De data van de tochten worden vermeld in de agenda van de Lemelervelder en op www.sukerbiet.nl en uiteraard op deze websitel. Het dragen van goed schoeisel wordt aanbevolen.

Tijd

altEr wordt in de wintermaanden iedere twee weken op woensdagmiddag gewandeld. Vertrek om 13.15 uur vanaf kulturhus de Mozaïek. Het vervoer naar het startpunt van de wandeling wordt geregeld.

Contactpersoon

De heer H. Smeenk, tel. 0572-371561. Na aanmelding ontvangt u maandelijks een uitnodiging met gegevens over de te wandelen routes. Als u wilt deelnemen, moet u zich opgeven.

Kosten

Per wandeltocht betaalt u € 5,00 per persoon. Dit bedrag betaalt u bij de start. U krijgt tijdens of na de tocht koffie/thee aangeboden. Ook worden de kosten van vervoer uit dit bedrag betaald.

Meer in deze categorie: « Zangkoor Tai Chi »