• Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...
 • zangkoor
  zangkoor Door te zingen activeert u automatisch uw ademhaling. Er worden geestelijke liederen gezongen, maar ook liederen van een vrolijke aard.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...

Gymnastiek

altEr wordt onder leiding van fysiotherapeut de heer K. Beck aandacht besteed aan aandachts-  en concentratie oefeningen. In spelvorm wordt ook aandacht geschonken aan alle gewrichten, spieren en spiergroepen. De oefeningen zijn niet verplicht. Als men niet kan, doet men gewoon niet mee. Bij klachten is het verstandig te overleggen met uw huisarts of ter plaatste met de fysiotherapeut. Tweemaal per jaar is er een zaal-zit-hockey competitie met de ouderen gymnastiekclubs van Lemele en Dalmsholte. U dient gymschoenen of schone schoenen met lichte zool te dragen en gemakkelijk zittende kleding.

Tijd

Iedere donderdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur in de spelzaal van Sportpark Heidepark. Met uitzondering van de maanden juli en augustus. Op de laatste donderdag van de maand wordt na afloop koffie/thee gedronken.

altContactpersoon

Kantoor SWOL, telefoon 0572-372882.

Kosten

De kosten bedragen € 5,50 per maand, gedurende 10 maanden. Dit wordt automatische geïncasseerd in drie termijnen: 2 x € 16,50 en 1 x € 22,00. Bij opgave zal gevraagd worden eenmalig een machtiging tot incasso te ondertekenen.

Meer in deze categorie: « Handwerken Fietsen »