• koersbal
  koersbal Bij koersballen wordt er gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en 8 koersballen. Deze ballen zijn ovaal met een tegengewicht.
  Lees meer...
 • gymnastiek
  gymnastiek Een fysiotherapeut geeft aandachts- en concentratie oefeningen. Met spelvormen worden alle gewrichten, spieren en spiergroepen getraind.
  Lees meer...
 • Sjoelen
  Sjoelen Iedere woensdagochtend wordt er vanaf 9.30 uur in groepjes van 3 of 4 gesjoeld. Na iedere ronde wordt van sjoelbak gewisseld.
  Lees meer...

Fietsen

altStichting Welzijn Ouderen Lemelerveld organiseert elk jaar 4 fietstochten vanaf kulturhus de Mozaïek.

Tijd

De fietstochten vinden plaats op de laatste woensdag van de maanden mei, juni, juli en augustus. De data van de fietstochten worden vermeld in de agenda van de Lemelervelder en Sukerbiet.nl. Vervalt de tocht door slechte weersomstandigheden, dan maken wij dit bekend op onze website. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of de fietstocht doorgaat. Als de fietstocht niet doorgaat, dan zal deze een week later plaatsvinden. De lengte van een tocht is maximaal 35 kilometer.

Dagfietstocht

Eventueel wordt in september als laatste fietstocht van het seizoen een dagfietstocht georganiseerd. De totale afstand is dan ongeveer 60 km, verdeeld in 4 blokken van 15 km.

Contactpersoon

Kantoor SWOL, tel 0572-372882

Kosten

U betaalt bij de start € 5,00 per persoon per fietstocht. Onderweg is er een pauze en drinken we koffie met iets lekkers erbij.alt

Meer in deze categorie: « Gymnastiek Computergebruik »